Telefoonnummer

+31-629328760

info@allunga.nl

info@allunga.nl

Openingstijden

Op afspraak

De Zeven hoofd chakra’s of Bewustzijnscentra

Deze cursus is nog in wording.

Wat zijn chakra’s ?

Tijdens deze cursus ga je ontdekken dat een chakra een energetische poort is. Een chakra wordt ook wel krachtwiel of energiecentrum genoemd en wordt vaak afgebeeld als een Lotusbloem. Ze zijn bepalend voor ons lichamelijk, geestelijk en psychisch bewustzijn. Met het blote oog kunnen we de chakra’s niet zien, maar zij vormen de verbinding tussen lichaam en geest. We nemen als uitgangspunt de 7 hoofdchakra’s, die bevinden zich tussen je stuit en kruin, en gaan van daaruit verder naar de kleinere chakra’s, naar de levensgebieden, de emoties en de zintuigen die erbij horen.

Wanneer je je prettig voelt ben je vaak in balans. Dan kan er soms iets kleins gebeuren waardoor je ineens minder lekker in je vel zit. Als gevolg van die kleine gebeurtenis kan bijvoorbeeld een chakra zich wat vernauwen waardoor de energie minder goed door gaat stromen. Dat heeft effect op de doorstroming van alle chakra’s.

Door middel van uitleg en meditatie ga je zelf kennis maken met de energie en is het mogelijk dat je de energie gaat voelen en/of dat je de chakra gaat voelen.

Voor wie

Als je altijd al benieuwd bent geweest naar chakra’s en hun werking dan is deze cursus iets voor jou.

– Bewust bewegen – Bewust leven – Bewust zijn