Telefoonnummer

+31-629328760

info@allunga.nl

info@allunga.nl

Openingstijden

Op afspraak

Bepaal je eigen koers!

Ga samen met Hans op ontdekkingsreis

Om te kijken hoe jij begeleid kunt worden

Om weer in je kracht te komen

En je eigen koers te bepalen

Eigen stijl

Qua behandelen heeft Hans een geheel eigen stijl ontwikkeld, die gericht is op het welzijn van de mens. De intentie is om te kijken naar het holistisch geheel en samen met jou achter de oorzaak van je klachten te komen, zodat ook daadwerkelijk de oorsprong hiervan aangepakt kan worden. – > Zie ook Doel van een behandeling/sessie.

Soms is de invalshoek fysiek, soms emotioneel, soms mentaal, soms spiritueel en soms word je verrast waar de oorzaak vandaan komt. Vaak is het ook de diepere ontspanning die het zelf-genezend vermogen van het lichaam ondersteunt en de kwaliteit van leven verbetert.

Hans is een ervaren bewustzijnstherapeut en Reiki Grandmaster. Hij gebruikt technieken uit opleidingen gecombineerd met eigen levenservaring en empathische inzichten. – > Zie ook Behandelmethodes.

Hetty is een Reiki therapeut (Grandmaster). Tijdens een behandeling is het is mogelijk dat zij mineralen/kristallen gebruikt die dan op of naast het lichaam geplaatst worden. – > Zie ook Reikibehandeling.

Bij je thuis

Ben je minder mobiel en/of je kunt geen trappen lopen dan komen wij ook bij je thuis! Een behandelbed wordt meegebracht.

Heb je meer behoefte aan een telefonisch consult of een afstandsbehandeling dan is dat ook mogelijk.

Het behandelen van je huisdier behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Dus

Wanneer je fysieke, mentale of psycho-emotionele klachten hebt en daar wil je graag wat aan doen of je wilt gewoon een energetische, ontspannende behandeling, een coachingsgesprek, een luisterend oor, een klankhealing, Reiki behandeling, een Access Bars, een Dorn en Breuss of een massage dan kun je bij Centrum Allunga terecht!

– > Prijzen praktijk

Een diepe ontspanning is het uitgangspunt van iedere behandeling.

Geïnteresseerd?

– Bewust bewegen – Bewust leven – Bewust zijn –