Telefoonnummer

+31-629328760

info@allunga.nl

info@allunga.nl

Openingstijden

Op afspraak

Usui Shiki Ryoho

– > Wat is Reiki

Reiki is het doorgeven van energie via je handen (handoplegging). Het is een eeuwenoude methode en staat voor het ontvangen en doorgeven van universele levensenergie. Met deze energie wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. Het is een liefdevolle vorm van heling die ontspannend kan werken.

Wat je leert

Wanneer je een Reiki cursus volgt, ga je ontdekken wat je voelt met je handen (energie). Je zult je bewust worden dat er meer is tussen hemel en aarde en dat je in principe geboren bent als mens om een doorgeefkanaal te zijn. Op rustige wijze worden je eerste stappen op het Reiki pad begeleid en zul je gaan ervaren wat het is om jezelf en een ander een Reiki behandeling te geven.
Tijdens de cursus worden je handvatten aangereikt waarmee je zelf thuis kunt gaan oefenen.

Het effect van Reiki

Reiki is een hele mooie basis om van daaruit verder door te groeien. Reiki is niets anders dan een mogelijkheid om dichter bij jezelf te komen, het spirituele te ontdekken wat in ieder van ons aanwezig is. Het is je bewust worden van je eigen pad. Door Reiki kom je weer in contact met je kern, met wie je werkelijk bent. Je kunt jezelf en andere mensen behandelingen gaan geven. Er wordt aandacht besteed aan je af te stemmen op je begeleiding en in je verbinding staan.

Voor wie

Voor iedereen die wil groeien in zijn leven. Reiki is een hele mooie toevoeging voor jezelf als persoon.

Voor mensen die al werken als therapeut/coach houdt het in dat de sessies nog effectiever kunnen worden. De Reiki energie stroomt dan mee tijdens de sessie.

Individueel of in een groepje

Het aantal personen per groep is beperkt zodat iedereen aandacht krijgt. Het is ook mogelijk de cursus individueel te volgen.
Wanneer je zelf een groepje hebt en je hebt de ruimte om het bij jou thuis te doen dan komen we ook bij je thuis.

Duur

In principe bestaat de Reiki I cursus uit 4 dagdelen.

Kosten

Het cursusbedrag voor Reiki I is € 200,- (incl. BTW). Bedrag wordt vooraf gefactureerd.

Wanneer

Er zijn geen vastgestelde dagen. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent, dan kunnen we de data afstemmen op jouw mogelijkheden.

De Reiki cursussen worden door Hans gegeven.

Hans en Hetty zijn alle twee Grandmaster in the Usui System of Natural Healing.

Wil je een Reiki cursus volgen?

– > Doorgroeien in de Reiki Energie

Wil je na de eerste cursus verder kun je bij ons Reiki II, Reiki III (Master) Reiki IV (Master Teacher Training) en Reiki V (Grandmaster) volgen. Het zijn allemaal cursussen in bewustwording van energie, in persoonlijke groei.

Wil je doorgroeien?

– > Reiki weer opnieuw leven inblazen

Misschien heb je al een Reiki cursus gevolgd en weet je nu niet meer waarom je dat gedaan hebt. Of je doet er voor je gevoel niets meer mee of je hebt geen mogelijkheid tot oefenen, neem dan eens contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken of je het nieuw leven kan inblazen. Want je bent die Reiki inwijding niet voor niets gaan doen. Er was iets dat je aansprak, vermoedelijk diep van binnen. Wij bieden je een mogelijkheid om jezelf daar in te oefenen.

Wil je opnieuw kennismaken?

– > Reiki oefenavonden/verdiepingsavonden

Naast jezelf heb je ook andere mensen nodig om een behandeling te kunnen geven. Het is goed om te oefenen, zodat de Reiki energie goed kan blijven doorstromen en sterk blijft. Tegelijkertijd kunnen er vragen worden gesteld en ervaringen worden uitgewisseld. Ook wordt er aandacht besteed aan het bewust in je verbinding staan. Deze avonden zullen je stimuleren om Reiki toe te passen in je dagelijkse leven.

Voor wie

Je kunt deze avonden zo vaak bijwonen als je wilt. De avonden zijn bestemd voor iedereen. Het maakt niet uit waar je je Reiki certificaat hebt behaald.

Wanneer

Iedere laatste donderdagavond van de maand van 19.00 – 21.00 uur, vanaf 18.50 uur ben je welkom. Het behandelen en het behandeld worden wordt afgewisseld. Meld je ruim van te voren aan i.v.m. de ruimte voor het aantal personen.

Kosten

€ 20,- (incl. BTW)

Wil je meedoen met een oefenavond?

De Reiki oefenavonden worden begeleid door Hans en Hetty.

– Bewust bewegen – Bewust leven – Bewust zijn –