Telefoonnummer

+31-629328760

info@allunga.nl

info@allunga.nl

Openingstijden

Op afspraak

Reiki cursussen

-> Wat is Reiki

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Reiki is het doorgeven van energie via je handen (handoplegging). Het is een eeuwenoude methode en staat voor het ontvangen en doorgeven van universele levensenergie. Het is een liefdevolle vorm van heling die ontspannend kan werken.

Reiki is vaak de start van een persoonlijk ontwikkelingsproces. Het helpt je te ontdekken wie je werkelijk bent en keuzes te maken die echt bij je passen.

Reiki energie is er vooral op gericht om de levensenergie in het lichaam beter te laten stromen en in evenwicht te brengen, waardoor spanningen kunnen verminderen en het zelfgenezend vermogen gestimuleerd.

Levensenergie heet in Japan Ki, de Hindoes noemen het Prana, de oude Grieken noemden het Pneuma, de Chinezen kennen het als Chi of Qi.

-> Behoefte aan een Reiki behandeling.

Wat leer je met Reiki

Wanneer je een Reiki cursus volgt, ga je ontdekken wat je voelt met je handen (energie). Je zult je bewust worden dat er meer is tussen hemel en aarde en dat je in principe geboren bent als mens om een doorgeefkanaal te zijn. Je leert vanuit je intuïtie te werken met de Reiki energie en je zal gaan voelen en ervaren wat Reiki is en wat het voor jou kan betekenen. Op rustige wijze worden je eerste stappen op het Reiki pad begeleid en zul je gaan ervaren wat het is om jezelf en een ander een Reiki behandeling te geven.
Tijdens de cursus worden je handvatten aangereikt waarmee je zelf thuis kunt gaan oefenen.

Het effect van Reiki

Reiki is een hele mooie basis om van daaruit verder door te groeien. Reiki is niets anders dan een mogelijkheid om dichter bij jezelf te komen, het spirituele te ontdekken wat in ieder van ons aanwezig is. Het is je bewust worden van je eigen pad. Door Reiki kom je weer in contact met je kern, met wie je werkelijk bent. Je kunt jezelf en andere mensen behandelingen gaan geven. Er wordt aandacht besteed aan je af te stemmen op je begeleiding en in je verbinding staan.

Voor wie is de Reiki cursus bedoeld

Voor iedereen die wil groeien in zijn leven, die zijn of haar talent wil ontdekken en gaan doen waar je echt blij van wordt. Reiki is een hele mooie toevoeging voor jezelf als persoon.

Voor mensen die al werken als therapeut/coach houdt het in dat de sessies nog effectiever kunnen worden. De Reiki energie stroomt dan mee tijdens de sessie.

Inwijdingen:

Bij Reiki 1 ontvang je 4 inwijdingen. Deze inwijdingen openen jouw kanaal naar de universele levensenergie. Door onze opleidingen en ervaringen kunnen wij controleren of jouw lichaam de inwijdingen goed heeft ontvangen en goed doorstroomt.

Individueel of in een groepje

Het aantal personen per groep is beperkt zodat iedereen aandacht krijgt. Het is ook mogelijk de cursus individueel te volgen.
Wanneer je zelf een groepje hebt en je hebt de ruimte om de Reiki cursus bij jou thuis te doen, is dat ook een mogelijkheid.

Duur van de Reiki cursus

In principe bestaat de Reiki I cursus uit 4 dagdelen.

Kosten

Het cursusbedrag voor Reiki I is € 160,- (incl. BTW). Bedrag wordt vooraf gefactureerd.

Agenda Reiki cursus

Er zijn geen vastgestelde dagen. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent, dan kunnen we de data afstemmen op jouw mogelijkheden.

Certificaat

Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

De Reiki cursus wordt gegeven door Hans.

Hans en Hetty zijn alle twee Grandmaster in the Usui System of Natural Healing en ervaren Reiki Teachers.

Wil je een Reiki cursus volgen?

-> Doorgroeien in de Reiki Energie

Wil je na de eerste cursus verder kun je bij ons Reiki II, Reiki III (Master) Reiki IV (Master Teacher Training) en Reiki V (Grandmaster) volgen. Het zijn allemaal cursussen in bewustwording van energie, in persoonlijke groei.

Usui Shiki Ryoho

-> Reiki weer opnieuw leven inblazen

Misschien heb je al een Reiki cursus gevolgd en weet je nu niet meer waarom je dat gedaan hebt. Of je doet er voor je gevoel niets meer mee of je hebt geen mogelijkheid tot oefenen, neem dan eens contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken of je het nieuw leven kan inblazen. Want je bent die Reiki inwijding niet voor niets gaan doen. Er was iets dat je aansprak, vermoedelijk diep van binnen. Wij bieden je een mogelijkheid om jezelf daar in te oefenen.

Wil je opnieuw kennismaken?

-> Reiki oefenavonden/verdiepingsavonden

Naast jezelf heb je ook andere mensen nodig om een behandeling te kunnen geven. Het is goed om te oefenen, zodat de Reiki energie goed kan blijven doorstromen en sterk blijft. Tegelijkertijd kunnen er vragen worden gesteld en ervaringen worden uitgewisseld. Ook wordt er aandacht besteed aan het bewust in je verbinding staan. Deze avonden zullen je stimuleren om Reiki toe te passen in je dagelijkse leven.

Voor wie

Je kunt deze avonden zo vaak bijwonen als je wilt. De avonden zijn bestemd voor iedereen. Het maakt niet uit waar je je Reiki certificaat hebt behaald.

Wanneer

Iedere laatste donderdagavond van de maand van 19.00 – 21.00 uur, vanaf 18.50 uur ben je welkom. Het behandelen en het behandeld worden wordt afgewisseld. Meld je ruim van te voren aan i.v.m. de ruimte voor het aantal personen.

Kosten

€ 15,- (incl. BTW), contant te voldoen of van te voren over te maken op onze bankrekening. Indien gewenst ontvang je een factuur.

Wil je meedoen met een oefenavond?

De Reiki oefenavonden worden begeleid door Hans en Hetty.

Reiki is een hele mooie manier om weer in contact te komen met jezelf, met wie je werkelijk bent. Je energiekanaal wordt geopend en daardoor word je je veel bewuster, niet alleen van je handen, maar van je hele wezen als mens. Je komt meer in je eigen kracht te staan.

– Bewust bewegen – Bewust leven – Bewust zijn –