Telefoonnummer

+31-629328760

info@allunga.nl

info@allunga.nl

Openingstijden

Op afspraak

Heb je een probleem en wil je daar wat aan doen?

Wij inspireren om zelf iets aan een bestaande situatie te veranderen

Voor je persoonlijke ontwikkeling

Voor je bewustwording

Voor je vrijheid

Bewust hebben wij ons laten onderwijzen vanuit verschillende disciplines. We kwamen er achter, dat de ene mens bijvoorbeeld Kinesiologie nodig heeft, de ander Dorn, Reiki, Access Bars of een massage om de energiestroom weer in gang te zetten. Soms is er behoefte aan de ingang via het fysieke, soms via een andere weg. Het gaat om de ontspanning, zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam zich kan herstellen en de kwaliteit van leven verbetert. – > zie ook Doel van een behandeling.

– > Behandelmethodes die wij gebruiken om de energie weer te laten stromen.

Access Bars

De BARS (Engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd.

Breuss massage

Volgt op de Dorntherapie. Dit is een fijngevoelige, energetisch handmatige rugmassage, specifiek gericht op de wervelkolom. Deze massage kan ook toegepast worden bij verkrampingen, slaapstoornissen, depressie, stress, angsten, hyperactiviteit.

Chanellen/Mediumschap

Is de ondersteuning vanuit ‘de andere wereld’. Er kunnen inzichten komen die een verandering teweeg brengen. Deze inzichten werken vaak heel verhelderend. 

Counseling/Coaching

Gebruiken we om de behandeling/problemen door te spreken. Het is de verbale ondersteuning tijdens een sessie.

Cranio Relax

Hierbij wordt het hoofd heel licht en ontspannen bewogen (ontwonden) in het ritme van het Cranio Sacraal vocht. Dit zorgt voor diepe ontspanning en het ervaren van ruimte in hoofd en nek.

Dorntherapie

Is een milde methode om met problemen van wervels en gewrichten om te gaan. Het bindweefsel tussen de wervels wordt losgemaakt waardoor de doorbloeding beter wordt.

Kinesiologie

Is kennis van de beweging van spieren en gewrichten (Woordblind, Leefblind, Stress Release, Energiecentra).

Klanken

Lees meer op de pagina klankhealing.

Kosmische Energieën

Bijvoorbeeld van Sirius/Pleiaden/Arcturus/Orion/Engelen/Aartsengelen en nog veel meer, werken ondersteunend en begeleidend in het krijgen van meer zicht op jezelf.

Kristallen/Mineralen

Worden gebruikt om niet alleen je lichaam maar eveneens het energieveld om je heen, je aura, te behandelen. Het helpt als ondersteuning negatieve energie te neutraliseren. Kijk voor meer info bij mineralen.

Quantum Touch

Is het versterken van de levensenergie (ook wel Chi, prana of Ki genoemd) gecombineerd met verschillende ademhalingstechnieken.

Reiki 

Is een energiebehandeling waarbij lichaam en geest zich ontspannen. In feite is het een heel oude wijze van natuurlijk genezen (handoplegging). Hans en Hetty zijn alle twee Reiki Grandmaster in the Usui System of Natural Healing. -> Zie ook Reiki cursus.

Soft Touch massage

Een massage voor een diepere ontspanning die gericht is op de wervelkolom.

Stemvorken

Fonoforese is een relatief nieuwe behandelingsmethode waarbij stemvorken worden gebruikt om de energie te herstellen. Iedere stemvork heeft een unieke trillingsfrequentie om de balans te herstellen.

Touch for Health 

Is gebaseerd op manuele spiertesten. Spieren worden getest en spieren/het lichaam geeft antwoord.

Munay-ki en Nusta Karpay

Energie vanuit het Q’eros Sjamanisme. Munay betekent liefdeskracht en Munay-Ki betekent Ik hou van je of Wees zoals je bent. Nusta Karpay-energie levert een bijdrage aan heling van moeder aarde en onszelf. Bij een behandeling wordt de intentie van onvoorwaardelijke liefde en een diepe verbinding met Moeder aarde meegenomen.

Munay-Ki brengt een zeer hoopvolle en optimistische boodschap over onze toekomst. Voor ons persoonlijk en voor de hele aarde. De Inca’s voorspellen een Gouden Tijdperk van wereldvrede en harmonie en de overgang van Homo Sapiens naar Homo Luminus, de verlichte mens. Het Nieuwe Tijdperk waar we inmiddels mee begonnen zijn.

– > Prijzen praktijk.

Nieuwsgierig?

– Bewust bewegen – Bewust leven – Bewust zijn