Telefoonnummer

+31-629328760

info@allunga.nl

info@allunga.nl

Openingstijden

Op afspraak

Belangrijk: Blijf in beweging!

Op een andere manier bewegen

Wees de fysio voor en blijf in beweging tijdens het thuiswerken. Inmiddels werken we met z’n allen al een jaar of twee thuis. En daar blijft het niet bij. Er gaan stemmen op om helemaal niet terug te gaan naar de oude situatie, maar ook nu het weer kan, blijft een deel toch thuis werken. Dat is alleen maar toe te juichen. Als we het tenminste goed doen. Als we ook kijken naar wat thuiswerken met ons doet, zowel fysiek als mentaal.

Andere kant van de medaille

De fysiotherapeuten zien nu al de andere kant van de medaille: onze lijven zijn niet gemaakt om lang stil te zitten. De nek-, schouder- en rugklachten nemen toe. We zitten verkeerd en bewegen te weinig. Onze aandacht is bij het scherm en niet bij de manier waarop we erachter zitten. We merken pas dat ons lijf signalen geeft als de pijn zo erg is dat we er hulp bij nodig hebben.

Herken je dit

Kom dan zelf in actie en ga bewegen. Dat kan op verschillende manieren, áls je maar beweegt.

Taiji Quan en QiGong

Wij doen dit bewegen via Taiji Quan en Qigong. Hiermee combineren we aandachtsoefeningen (het opmerkzaam leren zijn voor de signalen van je lijf) en ontspanning met zachte rek- en strekbewegingen en ademhalingsoefeningen. Dit zijn oefeningen die je ook goed thuis kunt doen tussen afspraken door.

Ademhaling

Een diepere ademhaling zorgt voor een betere ontspanning, betere concentratie, massage van je organen, allerlei stressverschijnselen kunnen verdwijnen.

– > Klik op Rooster en kom eens gratis een proefles doen of klik op Instructiefilms en begin thuis met Taiji Quan en QiGong.

Belangstelling?

– Bewust bewegen – Bewust leven – Bewust zijn –