Telefoonnummer

+31-629328760

info@allunga.nl

info@allunga.nl

Openingstijden

Op afspraak

Een massage of een ontspanningsbehandeling is even heerlijk ontspannen, een moment voor jezelf.

– > Massage:

Wanneer Dorn therapie en een Breuss massage

Als je last hebt van bijvoorbeeld beenlengteverschil, rug- en gewrichtsklachten etc. is de Dorn therapie en de Breuss massage wel iets voor jou, want jouw lichaam kan zich met behulp van deze methode herstellen of in ieder geval verlichting bieden. Want organen, botten, weefsels, gewrichten en cellen bevinden zich in een voortdurend proces van afbraak en vernieuwing. Daardoor ben je tot op hoge leeftijd nog in staat je aan nieuwe situaties en belastingen aan te passen.

In tegenstelling tot ‘kraken’ is de Dorntherapie een milde methode. Op een zachte manier worden de wervels aangeraakt. Tegelijk wordt het bindweefsel tussen de wervels losgemaakt, waardoor de doorbloeding beter wordt.

Daarna volgt de Breuss massage. Dit is een fijngevoelige, energetisch handmatige rugmassage, die ruimte en een diepere ontspanning door het hele lijf creëert. Breuss massage kan ook toegepast worden bij verkrampingen, slaapstoornissen, depressie, stress, angsten, hyperactiviteit.

Bij deze behandeling wordt er gekeken naar hoe je staat, hoe je loopt, naar een eventueel beenlengteverschil.

Wanneer een Soft Touch Massage

Wanneer je behoefte hebt aan een massage van je rug als die een diepere ontspanning nodig heeft.

Je rug wordt door middel van een zachte aanraking gemasseerd. De Soft Touch massage is gericht op de wervelkolom. Hans heeft deze massage zelf ontwikkeld en komt voort uit de klassieke massage, Chinese massage en meridiaan massage.

– > Ontspanningsbehandeling:

Regelmatige ontspanningsbehandelingen geven verlichting bij stress en stimuleren het zelfgenezend vermogen.

Bij een ontspanningsbehandeling kunnen ook stemvorken en klankschalen gebruikt worden, evenals:

Access Bars

De BARS (Engels woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd.

Reiki 

Is een energiebehandeling waarbij lichaam en geest zich ontspannen. In feite is het een heel oude wijze van natuurlijk genezen (handoplegging). Hans en Hetty zijn allebei Grandmaster in the Usui System of Natural Healing. -> Zie ook Reiki cursus.

Cranio Sacraal Relaxatie 

Het hoofd wordt (evt. ook armen en benen) behandeld.
Hierbij wordt het hoofd heel licht en ontspannen bewogen (ontwonden) in het ritme van het Cranio Sacraal vocht. Dit zorgt voor diepe ontspanning en het ervaren van ruimte in hoofd en nek. Vaak wordt tijdens een sessie dit gedaan om het hoofd/de gedachten in het hoofd rust te geven.

Quantum Touch 

Is het versterken van de levensenergie (ook wel Chi, prana of Ki genoemd) gecombineerd met verschillende ademhalingstechnieken. Regelmatig wordt dit tijdens een behandeling gebruikt wanneer er net iets extra’s voor de ontspanning nodig is, zodat het lichaam haar natuurlijke balans weer kan hervinden.

Mineralenbehandeling

Wanneer er een mineralenbehandeling plaatsvindt, wordt naast je lichaam eveneens het energieveld om je heen, je aura, behandeld. Bergkristal bijv. wordt al heel lang gebruikt voor healing bij de Australische Aboriginals. Het helpt o.a. als ondersteuning negatieve energie te neutraliseren. De kristallen kunnen worden gebruikt als ondersteuning tijdens een behandeling of als behandeling op zich.

– > Prijzen praktijk

– > Behandelmethodes

Iedere massage/ontspanningsbehandeling zorgt voor een betere doorstroming van je energie.

– Bewust Bewegen – Bewust leven – Bewust zijn –