Telefoonnummer

+31-629328760

info@allunga.nl

info@allunga.nl

Openingstijden

Op afspraak

Even een moment van rust in beweging en de energie weer laten stromen.

Beter in je energie komen

Beter in je energie blijven

Gezond ondernemen

– > Waarom Taiji Quan en QiGong in je bedrijf?

In een bedrijf is het belangrijk dat medewerkers gezond zijn en blijven. Een laag ziekteverzuim is voor elke ondernemer belangrijk. Goede voeding, ontspanning en bewegen zijn dan items die om de hoek komen kijken.

Het is een doelgerichte en relatief goedkope manier om stress en werkgerelateerde klachten te voorkomen en te verlichten. Taiji biedt verbetering ten aanzien van fysieke klachten en ook op het mentale vlak zijn er duidelijke pluspunten. Ik kom naar bedrijven toe voor lessen op regelmatige basis of voor een workshop.

Een losse workshop is zeer geschikt als onderdeel van een trainingsdag of een ideale break voor een lange vergaderdag. Van belang is dat de beschikbare ruimte voldoende groot is voor het aantal deelnemers.

Wanneer er aan de werknemers Taiji en QiGong lessen op regelmatige basis worden aangeboden dan komen eventuele lichamelijke klachten eerder naar voren en kan er ook eerder worden ingesprongen.

Tijdens de lessen/workshop worden aandachtsoefeningen (het opmerkzaam leren zijn voor de signalen van je lijf) gecombineerd met ontspanning, zachte rek- en strekbewegingen, ademhalingsoefeningen en braintraining. Het is een moment van rust in beweging waardoor je de rest van de dag weer met hernieuwde energie tegemoet kunt zien.

– > Het beoefenen van Taiji Quan is een mogelijkheid om weer in beweging te komen. Het hele lichaam wordt uitgenodigd om tot actie over te gaan. Om de Qi (Chi) te laten stromen.

Ademhaling

De diepere ademhaling zorgt voor een betere ontspanning, betere concentratie, massage van je organen, allerlei stressverschijnselen kunnen verdwijnen.

– > Bewegen is goed voor de hersenen. Je hersenen zijn blij als je beweegt omdat verschillende functies van je hersenen beter gaan functioneren. Daarnaast stimuleer je je doorbloeding en het versterkt je immuunsysteem.

– > Waarom bewegen goed voor je is

– > Prijzen

Belangrijk tijdens Taiji/QiGong workshops

Heb bij de workshops/lessen altijd oog voor je eigen grenzen. Ook al zijn de activiteiten veilig en wordt door de docent gelet op het welbevinden van de leerlingen, is de leerling zelf verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Het is prettig als fysieke of mentale beperkingen vooraf bij de docent worden gemeld. De docent en/of Centrum Allunga is niet aansprakelijk voor lichamelijke of mentale schade ten gevolge van de aangeboden activiteiten en informatie. 

Beeldmateriaal tijdens Taiji/QiGong lessen/workshops

Tijdens de workshops/lessen kan beeld- en/of videomateriaal gemaakt worden voor info op website, flyers, facebook, etc. Mocht je hier bezwaar tegen hebben. Meld dit dan bij de docent. 

– > Waarom een workshop stoelmassage?

Bij een stoelmassage wordt je rug gemasseerd en een heerlijke ontspanning zal het gevolg zijn. Juist in deze tijd is het belangrijk om weer je lijf te voelen.

Iets voor jouw bedrijf?

– Bewust bewegen – Bewust leven – Bewust zijn –