Reiki-cursus
Wanneer je een Reiki cursus volgt, ga je ontdekken wat je voelt met je handen. Je zult je bewust worden dat er meer is tussen hemel en aarde en dat je in principe geboren bent als mens om een doorgeefkanaal te zijn. Op rustige wijze worden je eerste stappen op het Reiki pad begeleid en zul je gaan ervaren wat het is om jezelf en een ander een Reiki behandeling te geven.

Reiki is een hele mooie basis om van daaruit verder door te groeien. Reiki is niets anders dan een mogelijkheid om dichter bij jezelf te komen, het spirituele te ontdekken wat in ieder van ons aanwezig is.

In principe bestaat de Reiki I cursus uit 4 dagdelen, maar kan altijd aangepast worden. Kosten € 150.=.

Wil je na de eerste cursus verder kun je Reiki II, III-A of III-B doen. Het zijn allemaal cursussen in bewustwording van energie, in persoonlijke groei. De cursussen kunnen ook individueel gevolgd worden.


rose_bloem.jpgMisschien heb je al een Reiki cursus gevolgd en weet je nu niet meer waarom je dat gedaan hebt. Of je doet er voor je gevoel niets meer mee of je hebt geen mogelijkheid tot oefenen, neem dan eens contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken of je het nieuw leven kan inblazen. Want je bent die Reiki inwijding niet voor niets gaan doen. Er was iets dat je aansprak, vermoedelijk diep van binnen. Wij bieden je een mogelijkheid om jezelf daar wel in te oefenen.

Heb je belangstelling neem contact met ons tekens.pngop. Ook is het mogelijk als je zelf een groepje hebt, dat we bij je thuis komen.

 

 

 

Energie-cursus: Beter in je vel zitten.
Heb je weleens het gevoel als je wakker wordt dat je niet voldoende uitgerust bent om de dag te beginnen...
Door simpele oefeningen te doen gaat je energie beter stromen en wordt de dag misschien toch beter dan eerst gedacht. Er wordt veel geoefend op deze cursus. Het is een kennismakingscursus met energie met in het achter-hoofd dat ieder mens (wezen) een kleurrijke verschijning is. We richten ons op ons lichaam en gaan communi-ceren met ons lichaam. Je zult verbaasd zijn hoe snel iets kan veranderen.image488.jpgDe Munay-ki brengt een zeer hoopvolle en optimistische boodschap over onze toekomst. Voor ons persoonlijk en voor de hele aarde.

We beleven nu het einde van een cyclus met oorlogen, natuurrampen, honger en armoede, zoals beschreven is in vele Heilige boeken. We mogen deze periode zien als een overgang naar een nieuw tijdperk. Dit tijdperk staat bekend onder vele namen, The New Age, The Age of Aquarius, het Waterman-tijdperk en de Maya noemen dit het tijdperk van de Zesde Zon. De Inca's voorspellen de Vijfde Zon, het Gouden Tijdperk van wereldvrede en harmonie en de overgang van Homo Sapiens naar Homo Luminus, de verlichte mens.

De Munay-ki zijn de codes voor deze nieuwe mens. Deze codes worden aangeboden in de vorm van energietransmissies tijdens inwijdingen. Het maakt je, zelfs op DNA-niveau, klaar voor de grote overstap voorbij 2012. Dat is het moment dat beschreven is als de komst van de Nieuwe Tijd. 

Onze cursussen zijn bedoeld voor mensen die willen werken aan hun gezondheid, hun persoonlijke ontwikkeling, die ernaar
streven in contact te komen met zichzelf en hun balans wensen te (her)vinden. Kun je met de data niet uit de voeten.
Laat het ons weten. Kijken we samen of er een oplossing is.