Bewust hebben wij ons laten onderwijzen vanuit verschillende disciplines/verschillende invalshoeken. We kwamen er achter, dat de ene mens bijvoorbeeld Kinesiologie nodig heeft en de ander Dorn of Reiki om de energiestroom weer in gang te zetten. Soms is er behoefte aan de ingang via het fysieke, soms via een andere weg. Het gaat om de ontspanning, zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam zich kan herstellen en de kwaliteit van leven verbetert.

Alle twee hebben we ons verdiept in: Taiji Quan en Qi Gong, Spirituele therapie, diverse modules van de Kinesiologie, Quantum Touch, Quantum Allergy en Quantum Share, Cranio Sacraal Relaxatie, klassieke massage, Chinese massage en beweging, Dorn-therapie en Breuss-massage, Munay-Ki, Nusta Karpay, Automatisch schrift, Reiki, Magnified Healing. Daarnaast hebben we via workshops ook kennis opgedaan van andere richtingen. Het mediteren, counselen, coachen en channelen is vanzelf ontstaan in de loop der tijd.

image501.jpgKinesiologie is kennis van de beweging van spieren en gewrichten.
In een lichaam kunnen blokkades gevormd zijn door een gebeurtenis waaraan een emotie is verbonden, je trapt bijvoorbeeld steeds in de bekende valkuil, een bepaald doel wordt maar niet gehaald of je blijft maar op dezelfde plek pijn houden. We gaan dan op zoek naar de emotie die bij de betreffende blokkade hoort. (Woordblind, Leefblind, Stress Release, Energiecentra).
 

Touch for Health
is gebaseerd op manuele spiertesten. Spieren worden getest en spieren/het lichaam geeft antwoord. Het is een methode die spier- en energie versterkend werkt, met als doel het lichaam in een
optimale conditie te brengen, te houden en het herstellend vermogen te activeren. Ook is het mogelijk om, middels testbuisjes, allergieën op te sporen.

rug_mv.pngMensen die al heel lang rug- en gewrichtsklachten hebben horen vaak van de dokter: Er is niets meer aan te doen, het is slijtage en u moet er maar mee leren leven. 
Daar zijn wij het zelf niet mee eens! Een machine slijt, maar een levend organisme herstelt zich zo lang het leeft. Al onze organen, botten, weefsels, gewrichten, alle cellen bevinden zich in een voortdurend proces van afbraak en vernieuwing. Daardoor zijn wij tot op hoge leeftijd nog in staat ons aan nieuwe situaties en belastingen aan te passen.

In tegenstelling tot 'kraken' is de Dorntherapie een milde methode. Met de duimen zet de Dorn-therapeut op een voorzichtige manier de wervels op hun plekje terug. Tegelijk maakt ze het bindweefsel tussen de wervels los, waardoor de doorbloeding beter wordt. Daardoor voelen mensen zich beter en worden klachten voorkomen en genezen.

Daarna volgt de Breuss massage. Dit is een fijngevoelige, energetisch handmatige rugmassage, die psychische, energetische en lichamelijke blokkades kan oplossen. Breuss massage kan ook toegepast worden bij verkrampingen, slaapstoornissen, depressie, stress, angsten, hyperactiviteit.

image435.jpgWanneer er een kristalbehandeling plaatsvindt wordt niet alleen je lichaam maar eveneens het energieveld om je heen, je aura, behandeld. Bergkristal bijv. wordt al heel lang gebruikt voor healing bij de Australische Aboriginals. Het helpt o.a. als ondersteuning negatieve energie te neutraliseren. De kristallen kunnen worden gebruikt als ondersteuning tijdens een behandeling of als behandeling op zich.

 
stones.png

image357.jpg
Onder Counseling/coaching verstaan we het doorspreken van de behandeling/problemen.
Andere invalshoeken die mogelijk zijn bekijken. Het omzetten van gedachtepatronen. Het helpt allemaal mee in de bewustwording.

Channeling/Automatisch schrift, begeleiding vanuit de sferen die om ons heen zijn.
Soms komen er boodschappen ter ondersteuning die heel verhelderend kunnen werken.

Reiki is een energiebehandeling waarbij lichaam en geest zich ontspannen. In feite is het een heel oude wijze van natuurlijk genezen (handoplegging).

Quantum Touch is het versterken van de levensenergie (ook wel Chi, prana of Ki genoemd) gecombineerd met verschillende ademhalingstechnieken.

Bij Cranio Sacraal Relaxatie wordt het hoofd (evt. ook armen en benen) ontwonden.
Hierbij wordt het hoofd heel licht en ontspannen bewogen (ontwonden) in het ritme van het Cranio Sacraal vocht.
Dit zorgt voor diepe ontspanning en het ervaren van ruimte in hoofd en nek.

Iedere Massage zorgt voor een betere doorstroming van je energie.

behandeling1.pngDoorbehandeling1.png onze handen op de juiste lichaamsplekken te leggen, wordt de stroom geprikkeld om de oorspronkelijke loop op te pakken, zodat het meest haalbare uit je leven gehaald kan worden.

Wij zijn sterk verbonden met onze intuïtie.
Onze handen fungeren als energetische startkabels.